Dolce & Gabbana відмовиться від використання хутра

31.1.2023 в 16:31 Різне

Італійський будинок моди “Dolce & Gabbana” відмовиться від натурального хутра на користь альтернативних екологічних матеріялів

Про це повідомляє видання Vogue Business.

“Dolce & Gabbana” продовжить співпрацю з майстрами хутра у своїх поставках, викортовуючи більш екологічні альтернативи штучного хутра, а також перероблені матеріали, ідеться в сьогоднішній заяві італійського будинку моди.

Оголошення вже підтримали Гуманне товариство Сполучених Штатів та Міжнародне гуманне товариство.

Уся система моди відіграє важливу роль у соціальній відповідальності, яку необхідно пропагувати та заохочувати: ми будемо інтегрувати інноваційні матеріали в наші колекції та розвивати екологічно чисті виробничі процеси, водночас зберігаючи робочі місця та ноу-хау ремісників“, – йдеться у заяві комунікаційника та маркетолога групи Феделі Узаї.

Видання повідомляє, що тренд на гуманність та екологічність набирає обертів.

Наприклад, німецька компанія “Mytheresa” більше не пропонуватиме хутряні вироби з весни/літа 2022 року і припинила купувати екзотичні шкірки навесні/влітку 2021 року. Американський роздрібний продавець “Neiman Marcus” планує поступово відмовитися від хутряних виробів до початку 2023 року. Gucci вже зробила це в 2017 році.

Раніше повідомлялося, що на хутряній фермі в Данії зафіксували новий штам коронавірусу – через це в країні вбили 17 млн норок.

Facebook
fb-share-icon

Популярні новини

Стрічка новин

Стрічка новин